Fénylélek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírbox


Naprakész Traffipaxinfo a Főoldalon!
 
 
Kíváncsi vagy milyen idő lesz holnap?
Kattints az Időjárás menüpontra. 
 
 
Hírfalók figyelem!
Minden percben friss hírekről olvashatsz alul, a baloldali oszlopban.
 


Különleges ételek, keleti ízek, finom desszertek és még sok-sok finomság vár a Kaják/Vitaminok rovatban  

 

 

 

 

  Rakj a kedvencekhez!


::Navigation::

 Időjárás - Bp.

::Főoldal
::Hírek/frissek


::
Vendégkönyv

::Itt hirdess!!!

::Cseréim
::Link me
/ buttonjaim

::Panaszkönyv
::Díjaim


::
Zenék, videók
  
::
Sportvideók
   
::
Táncos videók
 
::
Illúzióvilág/videók
::Képek
::
Letöltések-Kellékek

::
Érdekességek + színe
k
::
Embertípusok
  
::Lányoknak

::Fiúknak

::Feng Shui 
::Otthon, édes otthon Új
::Babonák, hiedelmek
 (Álmoskönyv/Tarot)
::
Rejtélyes helyek, csodák és
érdekességek (múlt-jelen-jövő)

::Bolygók és hatásaik
::Horoszkóp  
::Önismeret
 
::Kreatív dolgok


::
Házipraktikák
::Illatok
::Gyógynövények 
::
Egészség/Fitness
 
::
Fókuszban az emberi test
::Kaják/Vitaminok...
::Adalékok
::A viz/Tudod mit iszol?

::Fogyasztóvédelmi útmutató
::Kertészkedjünk

::Viccek Új
::Idézetek híresemberektől
::Beszédtechnika
::IQ teszt 
és szemteszt
::Játékok

::
Mesék és tanmesék

::
Bölcsességek
::Filozófia-vallás
::Próféciák 

::Haikuk és versek
::Koanok


::Időjárás
::Programajánló

::Hasznos oldalak
 

"Vissza a főoldalra

::CHAT:

  

Kedvenceim,
akik honlapját 
másnak is ajánlom:
 

 

 
Zene/Music

Szuper Rádiók!

 
Friss HÍREK

 _______________________

 

 

Animált felhőkép:

Felhőkép

Kis szmogtérkép 
Budapest: 

Budapest szmogtérképe

Kis UV térkép:

UV térkép

 
Világóra
 
Kedvenc színed?
Lezárt szavazások
 
Melyik évszakot szereted a legjobban?
Van kedvenc évszakod? Ha igen, melyik?

Ősz
Tél
Tavasz
Nyár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

122890428345470d9.png

Vendégkönyv színező kód

Google PageRank

--

free counters

 
Horoszkóp

::Kínai horoszkóp
::Illathoroszkóp
::Arab horoszkóp
::Kelta horoszkóp

Milyen lesz 2008 a kínai horoszkóp szerint?

A Patkány-éveket kivétel nélkül a fejlődés fémjelzi, így 2008 sem a stagnálás időszaka! Energia és pezsgés jellemzi, ez a cselekvés és a nagy vállalások ideje!

Az egyén szempontjából ez az időszak a nagy lehetőségeké. Bár egyes jegyek szülöttei nagyobb hasznot fognak húzni ebből, mint mások, a lehetőségek kihasználása és az egyéni erősségek sokakat segíthetnek abban, hogy a helyes irányba tereljék életüket az év folyamán.


Most kiderül, mi vár rád a 2008-as esztendőben a karrier, a szerelem, az egészség, a pénzügyek, a családi- és baráti kapcsolatok, a szellemi fejlődés, a tanulás, valamint az utazás területein. Sok szerencsét és sikert kívánok az előtted álló esztendőre! - írja Neil Somerville a kínai horoszkóp 2008 című könyvében, amelyben arra is választ ad, az elmúlt Patkány-években milyen fejlődésen ment keresztül a világ. Lássuk!

A legenda szerint, amikor Buddha magához hívta a birodalom állatait, a Patkány érkezett meg elsőként. A Patkány semmiből sem maradhat ki: lelkes, buzgó és igazi opportunista. Ugyanez igaz a Patkány évére is. Nemcsak az állati évek új ciklusának kezdetét jelzi, hanem új lehetőségeket és fejlődést is ígér.

A Patkány-éveket az innováció fémjelzi; a korábbi Patkány-években mutatták be az Apple Macintosht, az első személyi számítógépet, amely grafikus felhasználói felülettel és egérrel működött; ekkor indították útjára az első otthoni videójáték-konzolt (Magnavox Odyssey) és találták fel a CD-ROM-ot is. A DNS-ujjlenyomat vizsgálatot, amely nagymértékben átalakította a rendőrség munkáját, szintén egy Patkány-évben fejlesztették ki, csakúgy, mint az első lézerkészüléket. A Patkány-években mindig jelentőségteljes események voltak - e tendencia 2008-ban is folytatódik! A különböző iparágakban nagymértékű előrelépések várhatók; az új találmányok és fejlesztések révén számos munkafolyamat elvégzése válik könnyebbé.

A Patkány-évek a szórakoztatás és a kommunikáció területén is komoly előrelépést ígérnek. A legutolsó Patkány -időszakban jelent meg a webes televíziózás, a BBC pedig hat évtizeddel korábban indította el rendszeres tévéadását. Ez évben ismét újabb eljárásokat és termékeket fognak bemutatni, amelyek változást hoznak az információ kezelésében és fogadásában. A zsinór nélküli és internetes technika területén tett előrelépéseken túl sok ország tér majd át az analóg televíziózásról a digitális műsorszolgáltatásra. Ez az év nem a stagnálás időszaka!

A Patkány-év progresszív természetéből fakadóan a világ értéktőzsdéi is élénk forgalmat bonyolítanak majd, így egyesek nagy vagyonra tehetnek szert. A kedvező gazdasági folyamatok ellenére azonban hiba volna bárkinek is önelégültté válnia. Akik tovább akarnak nyújtózkodni, mint ameddig a takarójuk ér, problémákkal találhatják szemben magukat. Lehet, hogy pénzügyi szempontból a Patkány éve sikeres lesz, de bölcs befektetéseket kíván.


A Patkány-év során az egészség is jelentős szerepet kap. Számos kormány hoz majd az egészséges életmódot támogató intézkedéseket, továbbá ruház be komolyabban új kórházakba és egészségügyi szolgáltatásokba. Bizonyos betegségek gyógyításában is jelentős előrelépések várhatók, amelyek az országok közötti együttműködésnek és az áttörést jelentő eredményekhez vezető, összehangolt kutatómunkának lesznek köszönhetők. Az úttörő szerepet vállaló World Health Assembly (Világegészségügyi Közgyűlés) is egy korábbi Patkány-évben ült össze először.


Továbbra is komoly figyelmet kapnak majd a környezetvédelmi kérdések és a globális felmelegedés lassítását célzó intézkedések. Az év során a politikusok és a környezetvédelmi szakemberek tanácskozásai fontos megállapodásokat és intézkedéseket eredményezhetnek. Emellett az űrkutatás eredményei is okozhatnak némi izgalmat, mivel új felfedezések várhatók egyes bolygókkal és a Naprendszerrel kapcsolatban.


2008-ban sok országban számíthatunk politikai csatározásokra, egyes vezetők például szóbeszéd tárgyává válnak, de - többek között - korábbi lépéseik miatt is felelősségre vonhatják őket. Mivel 2008-ban választásokat tartanak az Egyesült Államokban, az amerikaiak sokat vitatkoznak majd, milyen irányba haladjon az országuk. A választási év szoros és ádáz küzdelmet ígér. Bár a győztes csak 2009-ben kerül hatalomra, a Patkány időszaka a gyökeres változások kezdete lehet!


A Patkány-évek a világ uralkodóházai szempontjából is jelentősek. Nagy-Britanniában például az egyik Patkány -évben mondott le VIII. Edward VI. György javára. Egy későbbiben pedig a holland Wilhelmina királynő köszönt le, akit Juliana királynő követett a trónon. Az utolsó Patkány-évben került sor Károly herceg és Diana hercegnő válására is. Bár a királyi családok ritkán kerülnek ki a figyelem középpontjából, a 2008-as esztendőben ismét jelentős események előtt állnak.


Mindent egybevetve, a Patkány évét az energia és a vibrálás jellemzi. Ez a cselekvés és a nagy vállalások ideje! Az egyén szempontjából ez az időszak a nagy lehetőségek ideje lehet. Bár egyes jegyek szülöttei nagyobb hasznot fognak húzni ebből, mint mások, a lehetőségek kihasználása és az egyéni erősségek sokakat segíthetnek abban, hogy a helyes irányba tereljék életüket az év folyamán.

Nail Somerville: Kínai horoszkóp 2008, Édesvíz Kiadó 

 

 

Boldog névnapot!

-

A külvilág mindig lerendezi saját magát (nélkülem is).

Lábam a földön, fejem az égben, szívem középen.
Hídként hajlok szellem és anyag között.
Vándor, kelj át rajtam bátran,
Ne félj a szakadék fölött!

"Levelek sosem
hullanak hiába - minden
csupa harangszó
Chori
"

"minden akciót azonos értékú
ellenreakció követ
Newton"

"az vagy amit gondolsz, és azzá lettél, amit gondoltál
Buddha"

 Ti küldtétek:

"Amikor félsz, gondold azt,
hogy mások is félnek.
Sőt, vedd magadra az
ő félelmüket is.
Még ha a szenvedésed fokozódik
is azáltal, hogy a terheidet
növelted, meglátod, a félelmed
mégis csökkenni fog."

- Őszentsége a Dalai Láma

 

Mosolyország:

 

 

 

 "Akármilyen közel áll hozzánk valaki, akármennyire féltjük és szeretjük, nem élhetünk, nem dönthetünk helyette. Ezzel elvennénk tőle a saját tévedései tapasztalatait, pedig nékülözhetetlenül szüksége van rá.

Ha kérdezi, elmondhatjuk véleményünket, tanácsunkat, de nem erőszakolhatjuk rá. "Jóslatainkkal" nem ijesztgethetjük cselekedetei szerencsétlen következményeit illetően, mert legjobb szándékú szavaink is könnyen válhatnak rossz szuggesztiókká a befolyásolható karaktereknél, akik teljesítik mindazt, amit beléjük vetítettünk.

Szepes Mária"

 

milyen napon születtem
"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:

 
Szótár

ANGOL SZÓTÁR - hanggal

ANGOL ONLINE SZÖVEGFORDÍTÓ

SPANYOL SZÓTÁR

SPANYOL SZÓTÁR - hanggal

OLASZ SZÓTÁR

OLASZ SZÓTÁR - hanggal

FRANCIA SZÓTÁR

NÉMET SZÓTÁR - hanggal

ROMÁN SZÓTÁR

SZLOVÁK SZÓTÁR

OROSZ SZÓTÁR - hanggal

SZERB SZÓTÁR

HORVÁT miniszótár

 
Vajon összeilletek? (számmisztika)

+ =

______________

Kalkulátor:
°Celsius
°Fahrenheit
Kelvin

__

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok