Fénylélek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírbox


Naprakész Traffipaxinfo a Főoldalon!
 
 
Kíváncsi vagy milyen idő lesz holnap?
Kattints az Időjárás menüpontra. 
 
 
Hírfalók figyelem!
Minden percben friss hírekről olvashatsz alul, a baloldali oszlopban.
 


Különleges ételek, keleti ízek, finom desszertek és még sok-sok finomság vár a Kaják/Vitaminok rovatban  

 

 

 

 

  Rakj a kedvencekhez!


::Navigation::

 Időjárás - Bp.

::Főoldal
::Hírek/frissek


::
Vendégkönyv

::Itt hirdess!!!

::Cseréim
::Link me
/ buttonjaim

::Panaszkönyv
::Díjaim


::
Zenék, videók
  
::
Sportvideók
   
::
Táncos videók
 
::
Illúzióvilág/videók
::Képek
::
Letöltések-Kellékek

::
Érdekességek + színe
k
::
Embertípusok
  
::Lányoknak

::Fiúknak

::Feng Shui 
::Otthon, édes otthon Új
::Babonák, hiedelmek
 (Álmoskönyv/Tarot)
::
Rejtélyes helyek, csodák és
érdekességek (múlt-jelen-jövő)

::Bolygók és hatásaik
::Horoszkóp  
::Önismeret
 
::Kreatív dolgok


::
Házipraktikák
::Illatok
::Gyógynövények 
::
Egészség/Fitness
 
::
Fókuszban az emberi test
::Kaják/Vitaminok...
::Adalékok
::A viz/Tudod mit iszol?

::Fogyasztóvédelmi útmutató
::Kertészkedjünk

::Viccek Új
::Idézetek híresemberektől
::Beszédtechnika
::IQ teszt 
és szemteszt
::Játékok

::
Mesék és tanmesék

::
Bölcsességek
::Filozófia-vallás
::Próféciák 

::Haikuk és versek
::Koanok


::Időjárás
::Programajánló

::Hasznos oldalak
 

"Vissza a főoldalra

::CHAT:

  

Kedvenceim,
akik honlapját 
másnak is ajánlom:
 

 

 
Zene/Music

Szuper Rádiók!

 
Friss HÍREK

 _______________________

 

 

Animált felhőkép:

Felhőkép

Kis szmogtérkép 
Budapest: 

Budapest szmogtérképe

Kis UV térkép:

UV térkép

 
Világóra
 
Kedvenc színed?
Lezárt szavazások
 
Melyik évszakot szereted a legjobban?
Van kedvenc évszakod? Ha igen, melyik?

Ősz
Tél
Tavasz
Nyár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

122890428345470d9.png

Vendégkönyv színező kód

Google PageRank

--

free counters

 
A viz/Tudod mit iszol?

A víz feladata a szervezetünkben

A víz az emberi testet felépítő sejtek fő alkotórésze. A víz teszi vízesés lehetővé a különböző sejtkapcsolódások közötti kommunikációt és szabályozza a szervezet összes funkcióját. Mint pl. testfelépítés, anyagcsere, vérkeringés, emésztés, stb. A víz ezenkívül az emberi agy számára is nélkülözhetetlen, felelős gondolatainkért, érzelmeinkért. A víz tehát mind a testi, mind a szellemi információ hordozója.

A víz feladata a szervezetünkben:
- biofizikai szempontból életet közvetít
- biokémiai szempontból oldó - szállító - tisztítószer
- szállítja a tápanyagot a sejtekhez
- az anyagcsere folyamán létrejött bomlástermékeket eltávolítja
- a sejtekben az ozmózisnyomást fenntartja
- a test hőmérsékletét szabályozza

A méreganyagok kiürítése a vesén, bélrendszeren, tüdőn és a bőrön keresztül a víz segítségével történik, ezáltal a szervezet akár napi 1,5 liter vizet is elveszíthet. Ezt a folyadékveszteséget ki kell a szervezetnek egyenlítenie, különben kiszáradáshoz vezethet. A kiszáradás következménye lehet: - anyagcserezavar, vérsűrűsödés, salakanyag lerakódás, öregedési folyamat felgyorsulása.

A víznek információs feladata is van. Éveken át tartó kutatások során bebizonyították, hogy a víz képes a tárolt információ alapján pozitív impulzusokat a szervezetnek leadni. A legszemléletesebb példa: gyógyvizek, gyógyfürdők. Egy japán tudós, Dr. Masaru Emoto az utóbbi tíz éven át vizsgálta a víz információhordozó képességét, erről bővebben olvashatunk könyvében: The Message from Water (Hado Kyoikusha, Tokio 2001).

A víz különlegességei
A víz kémiai képlete H2O, de ez nem árul el semmit az ő tényleges képességeiről. Ugyanis a víz nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárnánk tőle, ezért beszélünk víz ANOMÁLIA-ról (rendellenesség, eltérés a szabályszerűtől).
Jég: Ha a víz megfagy - azaz folyékony halmazállapotból szilárdba megy át, tágul, holott az elvárás az lenne, hogy térfogata csökkenjen. Gőz: Forráspontja a fizika törvényei szerint -46°C-on kellene legyen, ehelyett 100°C-on válik gőzzé. Folyó: A víznek 37°C-on (ami az emberi test hőmérséklete) a legalacsonyabb a fajlagos hője, ez azt jelenti, hogy ennél a hőmérsékletnél van a legnagyobb energiára szükség a hőmérséklet bármily irányú megváltoztatására. A víz anomáliája tette egyáltalán lehetővé a földön az élet létrejöttét.

A víz egy folyékony kristály, mint anyag egy speciális geometriai formát mutat: tetraédert képez. A vízmolekulák hidrogén hidakon keresztül kapcsolódnak össze. Számtalan lehetősége van ezen összekapcsolódásnak. Mint tudjuk, a kristályokban elektromágneses frekvencia mérhető. Mivel a víz belső szerkezete egy tetraéder, tehát egy folyékony kristály, így a vízben is meghatározható hullámhosszúságok mérhetők.
A vízmolekulák kristályos szerkezetét legjobban télen figyelhetjük meg. Ha egy hópelyhet mikroszkóp alatt megvizsgálunk felismerhetjük annak tökéletes geometriai felépítését. Még soha nem találtak két egyforma hópelyhet, holott
minden vízkristály szerkezeti felépítésének az alapja a tetraéder.
Hogy bemutassuk azt, hogy a víz információ tárolására képes, egy hópelyhet természetes körülmények között olvasszunk fel, majd ugyanezen körülmények között fagyasszuk vissza. Csodálatos hópehely módon pontosan ugyanazt a felépítésű hópelyhet kapjuk, tehát a víz "emlékszik" rá, hogy ő kicsoda.
Minden egyes vízmolekulának saját, egyéni, összetéveszthetetlen identitása van. Biofoton kutatások során megállapították, hogy egyetlenegy vízmolekula felépítésében több mint 1 milliárd fénykvantum (biofoton) vesz részt. A biofotonok tiszta fényenergiák, amik a vízmolekulákat különbözőképpen rendezik és így megtartják annak felcserélhetetlen egyéniségét.


A víz információs ereje
A víz nem csak információ tárolására képes, hanem információ, frekvenciaminta (hullámhosszúság) továbbadására is. A víz a körforgása során összegyűjtött információkat továbbítja számunkra.

A víz utazása
A víz az utazása során felveszi mindazokat az elektromágneses rezgéseket, amik bolygónkon megtalálhatók. A föld atmoszférájának ellenállási értéke 7,83 Hertz, ez az érték az ún. Schumann-rezonancia. A víz ezt a frekvenciamintát veszi fel körforgása során. A szervezetünk a vízmolekula frekvenciájával rendelkezik. Ha az emberi agy frekvenciáját megmérjük, a mért érték 8-10 Hertz közé esik. Mi állandó összeköttetésben vagyunk a vízen keresztül a földdel.

Mikor igyunk vizet?
A a legjobb idő víz bevitelére az étkezések között étkezés előtt negyed - félórával és evés után két órával. Étkezéshez csak keveset igyunk, mert a víz felhígítja az emésztőnedveket és így lelassítja az emésztési folyamatokat

Mennyi vizet igyunk?
A szükséges folyadékmennyiség függ az egyéni testsúlytól - ca.30 ml víz pro kg (testsúly) pl. 50 kg testsúly esetén 50 x 30 ml = 1500 ml azaz 1,5 l vízre van szükség

Milyen vizet igyunk?
A szervezetünk számára a legjobb az ásványokban szegény (1 gramm / liter alatti érték), természetes, szénsavmentes forrásvíz: ilyen vizek az artézi forrásvizek. Minél kevesebb ásványt tartalmaz egy víz annál nagyobb a tisztítóereje. A szénsavas ásványvizek csak kis mértékben képesek a kimosott anyagok felvételére. Az artézi vizeket nem kell fúrással felhozni, maguktól törnek fel, ún. érett vizek. A víz érett, ha a felszínre tör, ekkor van benne, annyi elegendő levitációs (felhajtó) erő, hogy legyőzze a nehézségi erőt és érett vízként feltörjön. Számos hegyi forrásnál megállapították speciális mérésekkel, hogy a feltörő víz több száz éven keresztül volt úton. Ideális esetben találunk a közelünkben egy iható vizű artézi forrást. Ha nem vagyunk biztosak annak kémiai tisztaságában, akkor kérjük az ottani vízművektől a vízanalízis eredményeit. A vizünket mindig üvegben tároljuk és ne műanyagban. Ugyanis a műanyag a szervezetünk számára ismeretlen, így disszonanciát (zavart) okoz. Mivel a víz állandó mozgásban van és a környezetétől az információkat állandóan felveszi, így a műanyag disszonanciás rezgését is egy pár perc múlva kimutathatjuk a vízben. Ezzel szemben az üveg, mivel kvarcból áll (ami szabályos belső szerkezettel bír), a vízre pozitívan hat és mint egy Faraday (kalitka) működik, védi a vizet a külső negatív befolyásoktól.

Vizeink minősége
Közönséges csapvíz
: a vízművek által megtisztított ivásra alkalmas víz, minősége vidékenként változó. A víz kristályos szerkezete a vezetékben, a nagy nyomás miatt szétrombolódik. Így nagy részben elveszti szabályos belső szerkezetet és így a vele összefüggő információ tartalmat is.
Szódavíz: egyszerű vezetékes víz szénsavval dúsítva. Ásványvíz: természetes eredetű, csak meghatározott kezeléseknek vetik alá pl. szénsavval való dúsítás, vas és kén elvonás, ásványtartalma 1 gramm/liter felett van. Szervezetünk az ásványvízből az ásványokat felvenni nem vagy csak kis mértékben tudja, mert azok túl durva nagyságúak. A víz tisztítóhatása annál nagyobb minél kevesebb az ásvány tartalma.
Forrásvíz: természetes eredetű, ásvány tartalma 1 gramm/liter alatt van, a kereskedelemben gyakran a forrásvizeket ásványvíznek deklarálják. Számunkra ez az ásványokban szegény, természetes, nem kezelt, szénsavmentes víz a legjobb, ha lehet 0,5 gramm/liter = (500 mg/liter) alatti ásványtartalommal - ez a víz rendelkezik azon biofizikai tulajdonságokkal, amik szervezetünk számára fontosak: elektromágneses frekvencia és rezgésminta.
Gyógyvíz: természetes eredetű magas ásvány tartalmú, bizonyítottan gyógyító hatású, a gyógyvizet kúraszerűen és csak a meghatározott időtartamon keresztül fogyasszuk. Nem helyettesítheti az ivóvizet

Víz struktúra nélkül
: Ggazdasági okokból sajnos a jó forrásvizeket is dúsítják mesterséges CO2-vel, széndioxiddal, ezzel egyidejűleg a víz természetes oxigén tartalmát elvonják. A dúsítás célja a víz tartósítása, ugyanis a széndioxid megöli a csírákat. Azt meg kell jegyezzük, csírák csak olyan vízben találhatók meg, ami nem "érett". Tehát a víz nem magától tört fel,hanem mesterségesen hozták felszínre. Az érett tiszta forrásvíz kristályos szerkezetének köszönhetően csiramentes. A forgalomban levő vizek nagy része "éretlen" és ezért tartósítani kell. Ez történhet CO2 dúsítással vagy ózonosítással: az ózonosítás egy hivatalosan engedélyezett kezelési eljárás, ami a víz vastalanítására és tartósítására szolgál, mivel az ózon fertőtlenítő hatású. Ezt az eljárást a szénsavmentes vizek tartósítására használják. Az ózonosítás során a víz frekvenciamintája szinte teljesen szétrombolódik. A most forgalomban levő vizek 80%-a ózonosított.

A víz feljavítása: biokémiai kezelések, desztilláció: ezen kezelés során egy teljesen tiszta vizet, H2O-t kapunk, de a víz ebben a formában a természetben nem fordul elő. A desztillált víznek nincs szerkezete így számunkra értéktelen. Ozmózis készülékeknél a kapott víz minősége főként a membrántól függ. Itt csak a víz nyomásával dolgozunk egy magas tisztaságfokú vizet kapunk. Ennél az eljárásnál több vizet használunk fel (2-3-szoros mennyiséget), mint amennyit kapunk. Biofizikai kezelések: hátrányuk a vízben levő esetleges szennyeződéseket nem távolítja el. Napfénnyel, Mágneses erővel, Kristályokkal, Vitalizáció, Elektromágneses készülékekkel.

Ezen eljárások során megpróbáljuk a víz szerkezetét újra felépíteni. Néhány másodperc alatt akarjuk elérni azt amihez a természetnek nagyrészt több száz évre van szüksége. A víz a készülékektől, módszerektől függően, egy meghatározott frekvenciamintát vesz fel, ami mérésekkel bizonyítható. Sajnos a közvetített rezgések viszont instabilak, így egy gyengébb mechanikai behatásra a víz elvesztheti kristályos szerkezetét. Ezeknél az eljárásoknál fontos az időfaktor, minél hosszabb ideig folyik a kezelés, annál stabilabb szerkezetű vizet kapunk. Ha nincs módunkban természetes forrásvizet beszerezni, akkor a következő módon járjunk el.

A víz újraélesztése kvarckristállyal (SiO2)
Egy természetes, nagyon hatásos és olcsón kivitelezhető módszer. Az így elkészített víz felületfeszültségi mérések alapján hasonló értékeket mutat, mint egy vitalizált víz. A kvarckristályok trigonális ametiszt struktúrája képes a víz folyékony szerkezetét újrarendezni és így közvetíti a hiányzó struktúrát. A kvarckristályok nem képesek az esetleges szennyeződések eltávolítására, de viszont egy folyékony kristályos, rendezett szerkezetet ad a víznek.
Vegyünk egy maréknyi nyers, vagy csiszolt kvarckristályt, például hegyikristály, rózsakvarc, ametiszt, és tegyük egy üveg kancsóba. Töltsük fel este annyi csapvízzel, amit a következő nap fogyasztani szándékozunk. Még intenzívebb hatást érünk el, ha a kancsót napközben napos helyre tesszük. Természetesen ezt az eljárást forrásvízzel és ásványvízzel is végezhetjük, ez az ún. drágakővíz.
Fontos! Az így kezelt vizeket a kezelés után kizárólag üvegben tároljuk!

(A Hunza-Spa honlapjáról)


 

Minek hatására változik meg a víz molekuláris szerkezete ...
Mr.Masaru Emoto munkásságának köszönhetően tényszerű bizonyítékot kapunk arra, hogy az emberi vibrációs energia, a gondolatok, a szavak és a zene mind hatással vannak a víz molekuláris szerkezetére, ugyanarra a vízre, mely több mint 70%-át adja testünknek, mely ugyanilyen százalékban van jelen a földünkön... A víz bolygónkon elsődleges forrása
minden életnek. Minősége és ép szerkezete életfontosságú az élet minden
formájához. Testünk olyan, mint egy szivacs, mely több billió üregecskéből, sejtből áll. Ezek a sejtek hordozzák a folyadékot. Életünk minősége közvetlen kapcsolatban áll a szervezetünkben és körülöttünk lévő víz minőségével.
A víz egy igen fogékony anyag. Fizikai formája könnyedén alkalmazkodik környezetéhez. De nem csak fizikai megjelenése képes változásra, molekuláris szerkezete is változik. A környezet energiája, rezgése képes megváltoztatni a víz molekuláris szerkezetét.


Link: http://tudastar.googlepages.com/bleep

A víz – gondolataink tükre
 

Dr. Masaru Emoto, az alternatív gyógytudományok japán doktora, rendkívül elgondolkodtató tanulmányt mutatott be fagyott vízkristályok fotózásával készült kísérleteiről. A kísérlet során kis tartályokba vizet tettek: hegyi tavakból, városok víztartályaiból, csapvízből, városmelléki tavakból vettek mintát. Ezeket megfagyasztották, majd mikroszkóp alatt lefényképezték a kristályokat. A tiszta, hegyi vizek hópelyhekre emlékeztető, harmonikus kristályokat képeztek, míg a szennyezett, városi vizekből származó minták többnyire strukturálatlan formákat eredményeztek. Más kísérletek során szennyes vízből mintát vettek (bal oldali kép: a japán Fujiwara gát vize természetes formájában), majd ugyanazon víz mellett egy buddhista szerzetes imát mondott, áldást kért. Az ima hatására a vízkristályok szerkezete módosult! Harmonikusabb, szebb kristályok keletkeztek pozitív, békés gondolatok hatására (jobb oldali kép: Fujiwara gát vize a buddhista szerzetes áldása után).
Ennél talán még érdekesebbek azok a kísérletek, amelyek során a kis tartályoknak különféle szavakat „mutattak meg”. A tartályok alá bizonyos időre papirosokat helyeztek, amelyekre olyan szavakat írtak, mint „köszönöm”, „gyűlöllek”, „béke”, „sátán” stb. majd a kristályokat ugyanúgy mikroszkóp alatt lefényképezték. De mutattak képeket is a víznek és zenét is közvetítettek a kísérleti tartályoknak. Alább a "köszönöm" szóra képződött kristály látható.
Hogy pontosan mi is történik a molekulák szintjén, azt nem tudhatjuk bizonyossággal, de a képek magukért beszélnek. Feltételezésekbe azonban lehet bocsátkozni. Ennek értelmében, ha úgy gondolkodunk, hogy
minden energia, feltételezhetjük, hogy a szavak, képek és zenék szintén energiából vannak, más szóval egy-egy jól meghatározott frekvenciát vagy frekvencia sávot, kombinációt képviselnek. Ezek a szavak, képek és zenék bizonyos érzéseket idéznek fel bennünk, amelyek – mivel érzéseink is energiából vannak - ismét bizonyos frekvenciákat generálnak bennünk. Ezeket a frekvenciákat mi közvetítjük környezetünk felé. Érzéseinkkel, gondolatainkkal folyamatosan hatunk és visszahatunk életterünkre és tulajdon testünkre-lelkünkre, így a vízre is. Nem kizárt tehát, hogy azt a hullámhosszat, amit a szavak, képek vagy dallamok generálnak bennünk, mi továbbközvetítjük a víz felé, ez pedig, alakíthatóságánál fogva, az érzésnek megfelelő frekvenciát visszatükrözi különféle – harmonikus vagy kevésbé harmonikus – formákban. A szeretetteli érzések és gondolatok harmonikus formákat, míg a negatív érzések strukturálatlan formákat hoznak létre. Dr. Barbara Brennan energiagyógyász egyik könyvében említi, hogy bizonyos hangok bizonyos jól meghatározott formát hoznak létre a természetben. Ezt Dr. Hans Jenig svájci kutató bebizonyította és könyvet is írt a témában Cymatics címen, sőt, Dr. Guy Manners angol származású orvos olyan készüléket is létrehozott, amely emberi szervek frekvenciáját tudta generálni, így a gyógyulásra szánt időt mintegy háromszorosára tudta csökkenteni. Ha a hangok (amelyek szintén energiából vannak) formákat képesek létrehozni, csak egy lépésre állunk attól, hogy arra gondoljunk, hogy képek, színek és szavak is képesek lehetnek adott formák felidézésére, elvégre ezek is mind energiából vannak.


Erdekesseg a hazai piacrol

Rengetegszer hangoztatják az egészséges életmód szakértői, hogy ásványvizet kell inni, hogy szépek, fiatalok és fittek maradjunk. De vajon tényleg az van benne, amit ráírtak?

Magyarország, híres és kevésbé híres vizeivel együtt összesen ötvennégyféle víz kapható. A Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség, nemrég úgy döntött bevizsgálja, valóban azt tartalmazzák-e a vizek, amit a címkén feltüntetnek.

A Margitszigeti a legrégibb, a Szentkirályi a legelismertebb, az Apenta pedig a legkeresettebb ilyen típusú üdítő, mégis mindhárom fennakadt a vizsgálaton. Persze nem ezek voltak az egyedül, ugyanis összesen 25 termék bukott meg. Ez nem azt jelenti, hogy azonnal be kell vonni a polcokról, hiszen különbféle EU-s elvárásoknak nem feleltek meg, de attól még egészségesek és fogyaszthatók. Mindegyik cég kap egy határozatot, amiben leírják majd a teendőiket.

A Margitszigeti például a túl magas fluoridtartalom miatt számíthat hivatalos levélre, ugyanis ilyenkor fel kellene tűntetni, hogy kisbabák nem, illetve hétéven aluli gyermekek mértékkel fogyaszthatják. Ez is uniós elvárás, bár a gyermekgyógyászok szerint a fluorid nem okoz semmit a gyermekeknél, kivéve, ha valaki különösen érzékeny rá.

Három héttel ezelőtt a HVG is bevizsgáltatott hét vizet. A feltüntetettnél egyikben sem volt tíz százaléknál nagyobb az eltérés, azonban négyben baktériumok úszkáltak. Ezek a Theodora, a Szentkirályi, a Primavera és a Margitszigeti. Állítólag pseudomonát és szulfitredukálót mutattak ki a vizsgálatok.

(Színes Bulvár Lap híre alapján ma.hu)


Igaz-e, hogy a tiszta víz kimossa az ásványokat a csontokból, fogakból, stb...? Van ennek valami alapja vagy csak egy tévhit?

"Aki félti az ásványi anyagait vagy attól tart, hogy az ásványi anyagokban szegény ivóvíz kivonja a csontokból a meszet (kalciumot), megnyugodhat. Az ásványi anyagokban szegény víz semmi esetre sem tudja kioldani a szervezetből a szervesen megkötött ásványokat. A szervetlen ásványi anyagok azonban - amelyek úgymond szemétként rakódtak le szervezetünkben - valóban kimoshatók a szervezetünkből!" 

 

 

Boldog névnapot!

-

A külvilág mindig lerendezi saját magát (nélkülem is).

Lábam a földön, fejem az égben, szívem középen.
Hídként hajlok szellem és anyag között.
Vándor, kelj át rajtam bátran,
Ne félj a szakadék fölött!

"Levelek sosem
hullanak hiába - minden
csupa harangszó
Chori
"

"minden akciót azonos értékú
ellenreakció követ
Newton"

"az vagy amit gondolsz, és azzá lettél, amit gondoltál
Buddha"

 Ti küldtétek:

"Amikor félsz, gondold azt,
hogy mások is félnek.
Sőt, vedd magadra az
ő félelmüket is.
Még ha a szenvedésed fokozódik
is azáltal, hogy a terheidet
növelted, meglátod, a félelmed
mégis csökkenni fog."

- Őszentsége a Dalai Láma

 

Mosolyország:

 

 

 

 "Akármilyen közel áll hozzánk valaki, akármennyire féltjük és szeretjük, nem élhetünk, nem dönthetünk helyette. Ezzel elvennénk tőle a saját tévedései tapasztalatait, pedig nékülözhetetlenül szüksége van rá.

Ha kérdezi, elmondhatjuk véleményünket, tanácsunkat, de nem erőszakolhatjuk rá. "Jóslatainkkal" nem ijesztgethetjük cselekedetei szerencsétlen következményeit illetően, mert legjobb szándékú szavaink is könnyen válhatnak rossz szuggesztiókká a befolyásolható karaktereknél, akik teljesítik mindazt, amit beléjük vetítettünk.

Szepes Mária"

 

milyen napon születtem
"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:

 
Szótár

ANGOL SZÓTÁR - hanggal

ANGOL ONLINE SZÖVEGFORDÍTÓ

SPANYOL SZÓTÁR

SPANYOL SZÓTÁR - hanggal

OLASZ SZÓTÁR

OLASZ SZÓTÁR - hanggal

FRANCIA SZÓTÁR

NÉMET SZÓTÁR - hanggal

ROMÁN SZÓTÁR

SZLOVÁK SZÓTÁR

OROSZ SZÓTÁR - hanggal

SZERB SZÓTÁR

HORVÁT miniszótár

 
Vajon összeilletek? (számmisztika)

+ =

______________

Kalkulátor:
°Celsius
°Fahrenheit
Kelvin

__

 

Asztrológiai tanácsadás - BECSÜLET KASSZÁS alapon már Skype-on is! INGYENES OKTATÁS az ASZTRO-suliban!    *****    A csillagjövõ asztrológia,nagyon sok olvasmányt,ezoterikus,témákat,szoftvereket és óriási nyári akciókat ajánl, NEKED!    *****    Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok