Fénylélek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírbox


Naprakész Traffipaxinfo a Főoldalon!
 
 
Kíváncsi vagy milyen idő lesz holnap?
Kattints az Időjárás menüpontra. 
 
 
Hírfalók figyelem!
Minden percben friss hírekről olvashatsz alul, a baloldali oszlopban.
 


Különleges ételek, keleti ízek, finom desszertek és még sok-sok finomság vár a Kaják/Vitaminok rovatban  

 

 

 

 

  Rakj a kedvencekhez!


::Navigation::

 Időjárás - Bp.

::Főoldal
::Hírek/frissek


::
Vendégkönyv

::Itt hirdess!!!

::Cseréim
::Link me
/ buttonjaim

::Panaszkönyv
::Díjaim


::
Zenék, videók
  
::
Sportvideók
   
::
Táncos videók
 
::
Illúzióvilág/videók
::Képek
::
Letöltések-Kellékek

::
Érdekességek + színe
k
::
Embertípusok
  
::Lányoknak

::Fiúknak

::Feng Shui 
::Otthon, édes otthon Új
::Babonák, hiedelmek
 (Álmoskönyv/Tarot)
::
Rejtélyes helyek, csodák és
érdekességek (múlt-jelen-jövő)

::Bolygók és hatásaik
::Horoszkóp  
::Önismeret
 
::Kreatív dolgok


::
Házipraktikák
::Illatok
::Gyógynövények 
::
Egészség/Fitness
 
::
Fókuszban az emberi test
::Kaják/Vitaminok...
::Adalékok
::A viz/Tudod mit iszol?

::Fogyasztóvédelmi útmutató
::Kertészkedjünk

::Viccek Új
::Idézetek híresemberektől
::Beszédtechnika
::IQ teszt 
és szemteszt
::Játékok

::
Mesék és tanmesék

::
Bölcsességek
::Filozófia-vallás
::Próféciák 

::Haikuk és versek
::Koanok


::Időjárás
::Programajánló

::Hasznos oldalak
 

"Vissza a főoldalra

::CHAT:

  

Kedvenceim,
akik honlapját 
másnak is ajánlom:
 

 

 
Zene/Music

Szuper Rádiók!

 
Friss HÍREK

 _______________________

 

 

Animált felhőkép:

Felhőkép

Kis szmogtérkép 
Budapest: 

Budapest szmogtérképe

Kis UV térkép:

UV térkép

 
Világóra
 
Kedvenc színed?
Lezárt szavazások
 
Melyik évszakot szereted a legjobban?
Van kedvenc évszakod? Ha igen, melyik?

Ősz
Tél
Tavasz
Nyár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

122890428345470d9.png

Vendégkönyv színező kód

Google PageRank

--

free counters

 
Fiúknak

::Titkos fiúügyek (Csak regisztrált felhasználóknak!) 

Megbeszélt időpontokban találkozgattok, sétáltok, beszélgettek, igyekeztek a másikat meg- és kiismerni, és rájöttök, hogy jó együtt lenni - vagy nem.

Ha egyedül vagy, azt is érzed, hogy hiányzik ő.

Gyakran ábrándozol, felidézed az együtt töltött szép perceket, tájakat, olyan festőinek tűnik minden.

 Érzed, hogy a kézfogáson túl már többre vágysz, szeretnéd őt egészen! Úgy mindenestől! Szinte belebújni, érezni szuszogását, szíve dobbanását, bőre simaságát, haja suhogását, teste melegét.

De tudod, hogy ez a vágyad lavinaként hullhat alá, ha nincs helyén az eszed.

Fontos, hogy ezt az érzést ő ugyanúgy megélje. Ha tudtok beszélni egymásról, közösen könnyebb lehet a veszélyeket is elkerülni.

A testi örömök mezejére lépni még ma is kockázatos lehet.

A benned rejlő feszültséget le kell vezetni:
Alkalmas erre a testedzés bármelyik formája, kiváltképpen az úszás, a futás, a kerékpározás, a testépítés, a harcművészetek és még sorolhatnám!

 


 

Nem én jelentkeztem a hadseregbe, hanem besoroztak. Ezért nem is állt szándékomban senkinek megkönnyíteni az életét. Az orvosi vizsgálat során a doktor úr halkan azt kérdezte: - El tudja olvasni a betűket a falon?

- Milyen betűket? – kérdeztem vissza nagy ravaszul.

Jól van - mondta a doktor úr. - A hallásvizsgálaton megfelelt. 


 

Tudtad?

A 2003 nyarán bevezetett Mazda3 modellt a nemzetközi autós szaksajtó összesen 65 különféle díjjal, és a 2004-es "Év Autója" szavazás második helyezésével tüntette ki. Jelenleg a Mazda3 a márka legsikeresebb típusa, bevezetése óta világszerte több mint egymillió példányt gyártottak belőle. 

1922 és 1925 között a Ferencz József híd (mai Szabadság híd) budai hídfőjéről a kor legmodernebb repülőgépei, Junkers F13-as típusú hidroplánok indultak a Balatonra és Bécsbe. 

110  éve, 1896. október 1-jén kiszállították a világ első, a Daimler-Motoren-Gesellschaft által gyártott teherautóját a British Motor Syndicate Ltd. számára. A járművet egy 4 lóerős, kéthengeres motorral szerelték fel és 1,5 tonna szállítására volt képes.

Ingyen parkolhatnak többek közt a Batthány tér alsó és felső rakpartján, a Margit híd budai hídfőjénél, a Váci úti felüljáró alatt, a Felvonulási térnél, az Újpesti alsó rakparton vagy a Határ útnál az autósok.


 

Tetoválás:

Ha a tetoválás nem elég steril körülmények között készül, fennáll egyes fertőzések, például a tetanusz-, a hepatitisz-, vagy a HIV-fertőzés veszélye. Pont ebből az okból semmiképpen ne csináltass tetoválást egy diszkóban vagy egy rockfesztiválon felállított alkalmi sátorban. Ritkán ugyan, de allergiás reakció is kialakulhat a festék vagy annak egyes összetevői miatt.


 

Hogyan kell úgy használni a borotvahabot, hogy az egészen a borotválkozás végéig ugyanolyan minőségű legyen?

Használat előtt rázd fel alaposan a flakont, és tartsd függőlegesen felfelé, amikor kinyomod belőle a habot. Ha ilyenkor lefelé tartod a flakont, akkor a hajtógáz, melyet a termék átalakítására és habosítására használnak, idő előtt kiszökik, és csak folyadék jön ki a flakonból. Tekintsd meg a használati utasítást használat előtt!

 


 

Mi történik, ha megvágod magad?

Kisebb vágások esetén gyakran elég, ha hideg vízzel állítod el a vérzést. Erősebb vérzést antibakteriális vérzéscsillapító rudacskákkal állíthatod el (kapható a gyógyszertárban).


 Dominans_illatok

Domináns illatok

Egy férfi parfüm kiválasztása nem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé. Tulajdonképpen az illat, amit választani fogsz, egész lényedet és a rólad kialakult összképet is meghatározza.

Bizonyára a „saját bőrödön” tapasztaltad, hogy az illatod a vonzerődet és a csáberődet is nagymértékben befolyásolja. Ennek köszönhető, hogy nők többsége valóságos ódákat zeng azokról a férfiakról, akik valamilyen okból kifolyólag ellenállhatatlan illattal hálózták be őket. A jól megválasztott parfüm egy igazi titkos csábítási fegyver lehet. Valószínűleg te is szembesültél már azzal a helyzettel, amikor az üzletben képtelen voltál dönteni. A választék óriási, és a neked megfelelő illat kiválasztását illetően, egyre bizonytalanabb lettél.

Egy férfi parfüm kiválasztása valóban komoly kihívás. A legjobb az lenne, ha vásárláskor a barátnőd is elkísérne, és a bolti illatszakértő véleményét is kikérd. Az elsődleges szempont az, hogy az illat neked tetsszen, majd a partnered és végül a környezeted tetszését is lenyerje. Az illat kiválasztásánál vedd figyelembe, hogy milyen a bőröd természetes illatanyaga, milyen a bőrtípusod és végül de nem utolsó sorban milyen az egyéni ízlésed.

Egy nap legfeljebb két illatot ajánlatos kipróbálni, ezek bőrtípusodnak megfelelően, hatásukat legkevesebb harminc perc alatt fejtik ki. Ez alatt az idő alatt érezheted, hogy valóban a te elképzeléseidnek megfelelő-e, hogy mennyire illeszkedik az egyéniségedhez és egy ruhadarabhoz hasonlóan mennyire tudod viselni azt.

Számtalan férfi parfüm illat létezik, így a fűszeresebb, édesebb és frissebb kategóriák közül is bátran válogathatsz. Választásuknál célszerű arra is gondolnod, hogy milyen alkalomkor és melyik évszakban fogod használni őket. Kevésbé előnyös a bőröd természetes illatától nagymértékben eltérő illat. A minőségi parfümökért borsosabb árat kell fizetned, de ez nem jelenti azt, hogy egy olcsóbb parfüm bőrödnek ne kölcsönözne ellenállhatatlan illatot. A márkanévtől függetlenül az árak, a parfüm koncentrátumától függően is változnak. Az eredeti, valódi parfümök 18-20%-os, az igazán borsos árúak pedig 40%-os koncentráltsággal rendelkeznek.

Ne feledd, hogy egy igazán jó parfüm a férfiasságot, érzékenységet, a csáberőt, a dinamizmust, sőt az eleganciát is előtérbe helyezhetik. Amiért ezeket a tulajdonságokat illetve jellemvonásokat kihangsúlyozzák, nem jelenti azt, hogy egy nő elcsábításáért nem kell megdolgoznod. A parfüm csak egy ráadás. Használd ki és élj az illatok varázsereje nyújtotta lehetőséggel.

impulzus.ro

 


 

Befelé nő az arcomon a szőr. Mitől fordul elő és hogyan kerülhetem el?

A szőr befelé növekedését gyakran a nem megfelelő borotválkozás okozza. Nedves borotválkozáskor az 1. sz. szabály: soha ne borotváld a szőrt a növéssel ellentétes irányba! Ha mindenféle irányba húzod a pengét, a szőrt gyorsan rántod ki, ez pedig szükségtelenül megviseli a bőrt és esetleg gyulladást is okozhat. A nagyon kérges bőr alól még nehezebben bújnak ki a szőrszálak – a felszín alatt maradva befelé növekednek. Tipp: rendszeres hámlasztással eltávolíthatod a fáradt bőrsejteket. Utoljára, de nem utolsósorban, ha a bőre igazán rossz állapotban van, a szőrtüszők is sérülhetnek és néha a szőrnövekedés iránya is, azaz a szőr végig a felszín alatt növekedik. A befelé növő szőröket gyakran szemöldökcsipesszel lehet eltávolítani (óvatosan!) – de csak akkor, ha még nem pirosodott be a bőr a szőr körül. Ha már piros a bőr, keress fel egy bőrspecialistát.

 


 

Mi a Q10?

 

A Q10 a bőr saját koenzimje, a sejteket energiával látja el. A modern élet zaklatott tempója, a stressz és az egyéb káros környezeti hatások növelik a bőr Q10 szükségletét. A Q10-es energia krémek ellátják a bőrt ezzel a létfontosságú koenzimmel és lehetővé teszik a belülről induló regenerációt.

 


 

A bőröd borotválkozás után majdnem mindig tele van piros pöttyökkel. Miért?

 

Ennek sok oka lehet. Nem borotválkozol például a szőr növekedésének irányával ellentétesen? Nem szorítod az arcodhoz túl erősen a pengét? Nem használsz erős illatú, alkoholos termékeket? Borotválkozás után az arcodat ledörzsölöd a törülközővel ahelyett, hogy csak megszárogatnád? Vagy esetleg nem villanyborotvát használsz és nem tépi ki borostát a bőrödből? Ez alacsonyabb fokozaton gyakran előfordul... Keresd fel bőrgyógyászodat, ha a problémáid nem szűnnek meg.

 


 

Hogyan szabadulhatok meg a dezodor okozta foltoktól?

 

Áztasd a ruhadarabot tiszta vízbe, aztán mosd ki normál foszfát-mentes mosószerrel. Makacs foltok esetén áztasd órákra a ruhadarabot szappanos vízbe, vagy 5%-os citromsavba, majd mosd ki a lehető legmagasabb hőfokon (nézd meg a gyártó tisztítási útmutatóját).

 


 

Miért repednek szét a szappanok?

 

Sajnos, ez állandó használat esetén minden szappannal előfordul, egyikkel jobban, mint a másikkal. A repedéseket az okozza, hogy rendszeresen használjuk a szappant, majd hosszú időre száradni hagyjuk.


Miért lépnek félre a nők?

Kalandra vágynak? Vagy csalódtak a partnerükben? Netán unatkoznak? Más okokból csalják meg a párjukat, mint a férfiak?

A Brigitte című német magazin közvélemény-kutatása szerint a húsz éven felüli nők több mint a fele félrelépett életében legalább egyszer. Azaz ennyien vallják be hűtlenségüket. E pontosítás azért fontos, mert egy férjes asszony még manapság is nehezebben beszél kalandjairól, mint egy házas ember, akinek „bűne” általában könnyebben megbocsáttatik, mind a környezet részéről, mind odahaza.

Amit szabad Jupiternek?

Az eltérő megítélés azonban, úgy tűnik, csak a diszkréciót befolyásolja, az eseményeket kevésbé. A nőket nemigen tántorítja el a félrelépéstől a lebukástól való félsz, és állítólag (szintén a közvélemény-kutatás szerint) nagy részük (42%) lelkiismeret-furdalást sem érez.

– Miért kellene bűnösnek éreznem magamat? Mert azt merészelem tenni nő létemre, amit a férfiak többsége szemrebbenés nélkül elkövet, amióta világ a világ? – kérdezi Melinda, negyvenéves orvosnő, aki jó ideje két vasat tart tűzben. – A férjem ugyan kivétel, hűséges, de nem azért, mert annyira szeret, hanem mert a munkájának él. Kutató, minden áldott nap a laborban görnyed a kémcsövei felett. Tisztelem a szorgalmát, és egyéb tulajdonságai miatt is nagyra becsülöm őt, elhagyni sincs szándékomban, de szükségem van rá, hogy időnként nőnek érezhessem magam, ne csak gondos anyának, kedves doktornőnek és mintafeleségnek. Ha egy férfi tart szeretőt, készségesen gyártják a mentséget neki: biztos nem kapja meg otthon, amire szüksége van, mondják. Bezzeg, ha az én viszonyom derülne ki, megvetnének az emberek. Pedig nem igaz, hogy a titkos randevúim miatt rosszabb lennék bárkinél. Helytállok minden területen, egy kis boldogság nekem is jár is néha, vagy nem?

Fontos a trófeaszám?

Pszichológus szakértőnk szerint alapvető különbség a félrelépéseknél, hogy a nőket nem motiválja ezen a téren a szexuális teljesítőképesség bizonyítása. Ez nem jelenti azt, hogy a nőknek ne lenne ugyanolyan fontos a jó szex – a kalandos, a bódító, a hétköznapi stressztől megszabadító, szenvedélyes és eksztatikus szex, amit esetleg azzal él át, akivel nem kell megosztania az ágyát és a távirányítóját. Az, hogy igazi nőnek lássák, illetve annak érezhesse magát újra, szintén első számú okai közt szerepel a félrelépéseknek. Csak az a fajta teljesítménykényszer hiányzik a nőkből, ami a férfiakra olyannyira jellemző. A minél több skalp begyűjtésének vágya. A két (több) frontos győzelem óhaja.

– Ebben lehet valami – állapítja meg Szonja, aki régóta nyitott házasságban él, s azt állítja, jól működik. – A férjem sűrűn cseréli a szeretőit. Kell neki a barna, a szőke, a fiatal és a még fiatalabb. Mindig olyan dekoratív, ám butácska nőket szed fel, akik mellett különleges pasinak érezheti magát, és akiket szépségük miatt irigyel tőle a férfinép. Én ezzel szemben megválogatom, kivel állok le. Nekem nem a mennyiség számit, és a jó külső sem elsődleges.

Csak olyan ne legyen!

A másik fontos különbség a félrelépők közt, hogy míg a férfiak nagy része a „otthoni modell” fiatalabb (szőkébb ) mását keresi, a nők inkább a különbségekre hajtanak: az otthonülőt kalandorra, a rendmániást bohémra, a karrieristát életművészre cserélik. A szeretőjüktől általában azt várják, adja meg, ami a másik kapcsolatból hiányzik, esetleg kiveszett: romantikát, odaadást, figyelmességet, szenvedélyt.

Olykor kialakul az a faramuci helyzet, hogy két partnerből áll össze a vágyott egész. Luca azt mondja, akkor ismerte meg igazából a boldogságot, amikor felbukkant Misi, a gyerekkori szerelme, és egymásra találtak. A szerelem oly hevesen lángolt fel újra kettejük között, hogy Luca férje előtt sem maradhatott titokban.
– Húsz év házasság után, gondolhatod, minden rezdülésemet érti a Laci – magyarázza Luca. – Pillanatok alatt rájött, hogy mi az ábra, és mert Misi akkortájt költözött haza a falunkba, nem volt nehéz kitalálni, mi okozta a változást. Egészen kivirultál, angyalom, mondogatta szomorúan. Való igaz, sosem öltöztem tán ilyen csinosan, mint akkor és azóta, hogy elkápráztassam az én szerelmemet.

Laci azonban nem adta fel a harcot. Hevesebben tette a szépet a nejének, mint megismerkedésük idején. Hordta a csokrokat, bókolt, a kivárásos taktikát választotta. Nem tett szemrehányást akkor sem, amikor Luca éjszakára is kimaradt – arról, hogy milyen kínokat állt ki, hallgatott.
– Azt hiszem, ez a férfias hozzáállás, ez a végtelen türelem, erő és szeretet győzött meg arról, hogy mellette a helyem. Az az igazság, hogy nem ismerek jobb embert nála. Bizonyos szempontból pótolhatatlan szereplője az életemnek. Misi is az. Képtelenség választani köztük. Abban reménykedem, előbb-utóbb valamelyikük dönt helyettem.

Ha választani kell

A kétlaki élet hosszú távon roppant fárasztó. Pláne akkor, ha hazudni kell, folyton alibit keresni, kimagyarázni, lebukástól félni. Nem véletlen, hogy a titkos viszonyok fele két–öt éven belül véget ér.
Általában úgy, hogy dönteni kell: menjen vagy maradjon az ember.
A már idézett közvélemény-kutatás szerint a nők egynegyede a szeretőjét választja, és a reményt, hogy férjnek is olyan kiváló, mint az ágyban.

A harminckét éves Anett is elvált, majd újra házasodott. – Nem volt könnyű döntés – meséli –, de megérte. Annak ellenére, hogy a mostani párom nehéz ember, és sokkal többet vitatkozunk, mint az exemmel. De legalább beszélünk egymással! A volt férjem annyira más világ, mint én, hetek teltek el anélkül, hogy érdemi dolgokról szó esett volna. Amúgy nagyon rendes pali, helyes, kedves, szorgalmas, az ágyban se lehet panasz rá, sőt… de tévedtem, mikor azt hittem, közös érdeklődés, közös álmok híján is lehet jó egy kapcsolat.

Anett elárulja, második férje sok tekintetben „visszalépés” az elsőhöz képest. Mégis imádja, mert egy nyelvet beszélnek. És ehhez képest nem számít – legalábbis ebben a pillanatban –, hogy kevésbé sármos és kevésbé sikeres az elődjénél.

Az elhagyott férfiak…

– 26% bosszúval fenyegetőzik
– 19% eszméletlenségig issza magát
– 17% tombol tör-zúz
– 8% könyörög, hogy térjen vissza hozzá
– 7% idegösszeomlást kap
(GEWIS-kutatás 1024, 20–35 éves férfi megkérdezésével)

Mi űzi a nőket idegen ágyakba?
– A régi korokkal ellentétben ma már több (nyilvánosan vállalható) kapcsolata van egy nőnek élete során. Nem égbekiáltó botrány, ha elhagyja a férjét, és talál egy másikat. A gazdasági függetlenség is kockázatvállalóbbá tette a nőket a szerelemben.
Hosszú távon nem igazán tehet boldoggá valakit, ha társa és szeretője is van egyszerre. Annyi érzelmet kell titokban tartani, annyit kell hazudni, taktikázni, hogy elvész a kapcsolat(ok) bensőséges mivolta. Egy idő után mindenképpen dönteni kell: marad a régi, vagy belevágok valami újba.

 

 

Boldog névnapot!

-

A külvilág mindig lerendezi saját magát (nélkülem is).

Lábam a földön, fejem az égben, szívem középen.
Hídként hajlok szellem és anyag között.
Vándor, kelj át rajtam bátran,
Ne félj a szakadék fölött!

"Levelek sosem
hullanak hiába - minden
csupa harangszó
Chori
"

"minden akciót azonos értékú
ellenreakció követ
Newton"

"az vagy amit gondolsz, és azzá lettél, amit gondoltál
Buddha"

 Ti küldtétek:

"Amikor félsz, gondold azt,
hogy mások is félnek.
Sőt, vedd magadra az
ő félelmüket is.
Még ha a szenvedésed fokozódik
is azáltal, hogy a terheidet
növelted, meglátod, a félelmed
mégis csökkenni fog."

- Őszentsége a Dalai Láma

 

Mosolyország:

 

 

 

 "Akármilyen közel áll hozzánk valaki, akármennyire féltjük és szeretjük, nem élhetünk, nem dönthetünk helyette. Ezzel elvennénk tőle a saját tévedései tapasztalatait, pedig nékülözhetetlenül szüksége van rá.

Ha kérdezi, elmondhatjuk véleményünket, tanácsunkat, de nem erőszakolhatjuk rá. "Jóslatainkkal" nem ijesztgethetjük cselekedetei szerencsétlen következményeit illetően, mert legjobb szándékú szavaink is könnyen válhatnak rossz szuggesztiókká a befolyásolható karaktereknél, akik teljesítik mindazt, amit beléjük vetítettünk.

Szepes Mária"

 

milyen napon születtem
"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:

 
Szótár

ANGOL SZÓTÁR - hanggal

ANGOL ONLINE SZÖVEGFORDÍTÓ

SPANYOL SZÓTÁR

SPANYOL SZÓTÁR - hanggal

OLASZ SZÓTÁR

OLASZ SZÓTÁR - hanggal

FRANCIA SZÓTÁR

NÉMET SZÓTÁR - hanggal

ROMÁN SZÓTÁR

SZLOVÁK SZÓTÁR

OROSZ SZÓTÁR - hanggal

SZERB SZÓTÁR

HORVÁT miniszótár

 
Vajon összeilletek? (számmisztika)

+ =

______________

Kalkulátor:
°Celsius
°Fahrenheit
Kelvin

__

 

A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******