Fénylélek
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Hírbox


Naprakész Traffipaxinfo a Főoldalon!
 
 
Kíváncsi vagy milyen idő lesz holnap?
Kattints az Időjárás menüpontra. 
 
 
Hírfalók figyelem!
Minden percben friss hírekről olvashatsz alul, a baloldali oszlopban.
 


Különleges ételek, keleti ízek, finom desszertek és még sok-sok finomság vár a Kaják/Vitaminok rovatban  

 

 

 

 

  Rakj a kedvencekhez!


::Navigation::

 Időjárás - Bp.

::Főoldal
::Hírek/frissek


::
Vendégkönyv

::Itt hirdess!!!

::Cseréim
::Link me
/ buttonjaim

::Panaszkönyv
::Díjaim


::
Zenék, videók
  
::
Sportvideók
   
::
Táncos videók
 
::
Illúzióvilág/videók
::Képek
::
Letöltések-Kellékek

::
Érdekességek + színe
k
::
Embertípusok
  
::Lányoknak

::Fiúknak

::Feng Shui 
::Otthon, édes otthon Új
::Babonák, hiedelmek
 (Álmoskönyv/Tarot)
::
Rejtélyes helyek, csodák és
érdekességek (múlt-jelen-jövő)

::Bolygók és hatásaik
::Horoszkóp  
::Önismeret
 
::Kreatív dolgok


::
Házipraktikák
::Illatok
::Gyógynövények 
::
Egészség/Fitness
 
::
Fókuszban az emberi test
::Kaják/Vitaminok...
::Adalékok
::A viz/Tudod mit iszol?

::Fogyasztóvédelmi útmutató
::Kertészkedjünk

::Viccek Új
::Idézetek híresemberektől
::Beszédtechnika
::IQ teszt 
és szemteszt
::Játékok

::
Mesék és tanmesék

::
Bölcsességek
::Filozófia-vallás
::Próféciák 

::Haikuk és versek
::Koanok


::Időjárás
::Programajánló

::Hasznos oldalak
 

"Vissza a főoldalra

::CHAT:

  

Kedvenceim,
akik honlapját 
másnak is ajánlom:
 

 

 
Zene/Music

Szuper Rádiók!

 
Friss HÍREK

 



_______________________

 

 

Animált felhőkép:

Felhőkép

Kis szmogtérkép 
Budapest: 

Budapest szmogtérképe

Kis UV térkép:

UV térkép

 
Világóra
 
Kedvenc színed?
Lezárt szavazások
 
Melyik évszakot szereted a legjobban?
Van kedvenc évszakod? Ha igen, melyik?

Ősz
Tél
Tavasz
Nyár
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

122890428345470d9.png

Vendégkönyv színező kód

Google PageRank

--

free counters

 
Édességek, desszertek-2

JÉGKRÉMEK ÉS BARFIK

Az indiai fagylaltok, jégkrémek fenségesek. A gyerekek kedvenc csemegéje a kulfi. A barfik sűritett tejből készitett édességek.

KULFI FALUDHÁ-VAL

4 csésze tej
3 teáskanál kukoricaliszt
1 csésze sűritett tej
3 zöld kardamom
1 evőkanál durvára vágott mandula
1 evőkanál összevágott pisztácia vagy dió
3/4 csésze cukor
néhány csepp kevara ízesítő (vagy más aroma)

Forraljuk fel a tejet az összetört kardamom magokkal. Adjuk hozzá a kondenzált tejet és kavargassuk míg egy kicsit besűrűsődik. A kukoricalisztből egy kevés vízzel készitsünk sűrű masszát majd keverjük a tejhez. Vegyük le a tűzről, tegyük bele a cukrot, a hámozott, összevágott mandulát, a pisztáciát és az aromát. Hűtsük le és töltsük jégkockatartóba. Jégszekrényben legalább 8 órát pihentessük. Faludha-val szervírozzuk.

a faludha

2 bögre víz
1 csésze kukoricaliszt
jeges víz

a sziruphoz

2 csésze víz
1/3 csésze cukor
1 mokkáskanál kevara aroma vagy 4-5 csepp rózsa esszencia

A vízzel elkevert kukoricalisztet állandó keverés mellett főzzük míg be nem sűrűsődik. A kukoricalisztes masszát krumplinyomón keresztül nyomjuk jeges vízbe, úgy, hogy a "szálak" a vízben szilárduljanak meg. Forraljunk a vízzel és cukorral szirupot, míg egy kicsit ragacsossá válik. Öntsük bele az esszenciát. Szűrjűk le a faludhát és tegyük a szirupba. Lehűtve kulfival tálaljuk.

MANGÓ KULFI

4 csésze tej
1 evőkanál kukoricaliszt
1 csésze sűritett tej (khoja)
1 csésze vékony szeletekre vágott mangó (esetleg helyette sárgabarack, sárgadinnye vagy őszibarack)

Forraljuk fel a tejet a sűrített tejjel és kavargassuk mig kissé besűrűsődik. Keverjük simára a kukoricalisztet egy kis vízzel, majd adjuk a tejkeverékhez és főzzük míg besűrűsödik. Tegyük bele a mangó (gyümölcs) szeleteket, valamint a cukrot és főzzük néhány percig. Hagyjuk lehűlni. Töltsük jégkockatartóba és fagyasszuk meg. A fagyasztáshoz legalább 8 óra szükséges. Ebédre vagy vacsorára tálaljuk.

PISZTÁCIA JÉGKRÉM

1 csésze pisztácia
1 csésze cukor
2 evőkanál liszt
2 csésze tejszínhab
néhány csepp zöld és sárga színező
3 csésze tej
néhány csepp vanília aroma
néhány csepp mandula esszencia

Dobjuk a pisztáciát forró vízbe, hámozzuk meg, majd vágjuk durvára. Forraljunk tejet. Cukorral és egy kis tejjel készítsünk sima pasztát a lisztből, majd keverjük a tejhez, és főzzük néhány percig, míg besűrűsödik. Hűtsük le míg kissé megdermed. Tegyük a keveréket egy lehűtött tálba és verjük fel habverővel. Adjuk hozzá a színezőt, az esszenciát, a tejszínhabot és a pisztáciákat. Öntsük zsírpapirral kibélelt őzgerincformába és fagyasszuk meg. A fagyasztáshoz legalább 9 óra szükséges.

VANÍLIA JÉGKRÉM

2 csésze tej
1 csésze cukor
késhegynyi só
2 evőkanál liszt
2 csésze tejszínhab
1 kis darab vanilia (helyette vaniliáscukor vagy mokkáskanál vanília esszencia)

Forraljuk fel a tejet vaniliával. Készítsünk sima pasztát a liszttel, cukorral, sóval és egy kis tejjel. Állandó kevergetés mellett öntsük a tejhez és nagyon lassan főzzük míg megvastagszik. Hűtsük le és töltsük egy fém edénybe. Fagyasszuk míg egy kicsit megdermed. A félig megfagyott keveréket verjük fel habverővel. Lazítsuk fel a tejszínhabbal. Zsírpapirral kibélelt őzgerincformába öntsük, fedjük le és fagyasszuk meg. A fagyasztás legalább 8 órát igényel.

VANÍLIÁS GYÜMÖLCS JÉGKRÉM

Lásd a vanília jégkrém receptjét. Ugyanúgy készül, ugyanazokkal az alkotórészekkel mint a vanilia jégkrém, az eltérés csupán annyi, hogy a felvert tejszínt keverjük el 2 evőkanál összevágott gyümölcs befőttel.

MANDULA ÉS PISZTÁCIA BARFI

25 dkg khoja (1 liter zsíros tejből készitett sűritett tej)
1 csésze porcukor
4 evőkanál mandula
4 evőkanál pisztácia
1 teáskanál kevara (helyette mandula) aroma

Lassú tűzőn kavargatva főzzük a khoját míg annyira besűrűsődik, hogy az ujjunkhoz ragad. Vegyük le a tűzről, adjunk hozzá cukrot és keveregessük egy lyukacsos fémkanállal míg kihűl. Szórjuk bele a pisztáciát és a mandulát és ismét keverjük el. Öntsük egy kivajazott lapos tálba és tegyük félre míg megszilárdul. Vágjuk rombusz vagy négyzet alakú szeletekre. Teához tálaljuk.

SÁRGARÉPA BARFI

75 dkg khoja (3 liter tejből készitett sűritett tej)
2 csésze cukor
1/2 kg sárgarépa
10 zöld kardamom

Reszeljük le a sárgarépát. Nyomjuk ki belőle a vizet. Tegyük a cukrot és a reszelt répát egy edénybe főzzük mig a víz elpárolog és a massza ragacsos lesz. Adjuk hozzá a khoját és az összetört zöld kardamom magokat és 5 percig kavargassuk. Kenjünk be egy süteményes tálat vajjal és öntsük bele a keveréket, majd tegyük félre megszilárdulni. Vágjuk rombusz vagy négyzet alakúra. Teához tálaljuk.

CSOKOLÁDÉ BARFI

kb. 37 dkg khoja (1 1/2 liter tejből)
1 evőkanál ghí vagy vaj
1 csésze porcukor
4-5 teáskanál kakaó
1 evőkanál tej

Főzzük a khoját vajban mig tovább sűrűsődik. Adjuk hozzá a cukrot, kevergessük mig a cukor elolvad majd vegyük le a tűzről. Ha már lehűlt öntsük a khoja felét egy vajjal kikent tálba. A maradék khoját jól keverjük el a kakaóval (ha túlságosan sűrű lazitsuk egy kis tejjel. Öntsük a khoja keverékre, hűtsük le. Amikor megkötött, vágjuk barfi (rombusz vagy négyzet) formára. Tea mellé kínáljuk.

MANGÓ BARFI

25 dkg khoja
1 csésze porcukor
1 teáscsésze mangópép (helyette sárgabarack- vagy sárgadinnyepép)
1 teáskanál összetört zöld kardamom
2 teáskanál hámozott mandula
1 teáskanál pisztácia
1 mokkáskanál narancs színező (sáfrányos szeklice)

Adjuk a narancs színezőt a mangópéphez (gyümölcspéphez) és főzzük míg besűrűsödik, öntsük bele a khoját és tovább főzzük kavargatva kb. 10 percig. Tegyük bele a porcukrot és jól keverjük el. Vegyük le a tűzről és hűtsük le. Kenjünk be vékonyan vajjal egy tálat vagy egy lapostányért és öntsük rá a keveréket. Tegyük hűvös helyre. Amikor összeállt, vágjuk négyszögletes (barfi) alakúra. Szórjuk meg összetört kardamommal, apróra vágott mandulával és pisztáciával. Teához szolgáljuk fel.

KÓKUSZOS KHOJA BARFI

1/2 kg khoja (cukor nélküli sűritett tej)
2 csésze porcukor
6 evőkanál kókuszreszelék
2 evőkanál víz
néhány csepp piros színező (elmaradhat)

Állandó kavargatás mellett öt percig főzzük a 2 evőkanállal vízzel felhígitott khoját. Adjuk hozzá a cukrot és kevergessük míg a khoja egy kicsit besűrűsődik. Vegyük le a tűzről, egy kicsit hűtsük le és keverjük össze a kókuszreszelékkel. A keverék felét színezzük meg piros ételfestékkel. Öntsük a fehér khoját vajjal kikent tálra, majd rá a rózsaszínű khoját. Pihentessük míg megszilárdul. Ezután vágjuk barfi alakúra. Teához kínáljuk.

NARANCSOS KHOJA SZELETEK

1/2 kg khoja (nem édesitett kondenzált tej)
1 csésze porcukor
3 evőkanál narancshéj
7 evőkanál tej
késhegynyi narancssárga színező
4 teáskanál olvasztott vaj
néhány csepp narancs aroma

Vágjuk a narancshéjakat egész apróra. Tegyük a khoját, a narancshéjdarabkákat, a tejet és a vajat egy serpenyőbe és tűzön kavargassuk míg egészen besűrűsödik. Adjuk hozzá a cukrot és a narancssárga színezőt és kevergessük két percig. Vegyük le a tűzről, cseppentsük bele a narancs esszenciát és jól keverjük el vele. Hűtsük le, majd kézzel formáljuk nagy kocka alakura. Amikor megszilárdult vágjuk vékony szeletekre és teához szolgáljuk fel.

TÚRÓS ÉS KÓKUSZOS ÉDESSÉGEK

GULAB DZSAMUN (TÚRÓGOLYÓK RÓZSASZIRUPBAN)

kb. 40 golyó

18 dkg khoja (1 tubus cukrozatlan sűritett tej)
35 dkg cséna (2 1/2 liter zsíros tejből készitett túró)
1 púpozott csésze liszt
1 púpozott csésze porcukor
margarin a sütéshez
1 evőkanál pisztácia

a szirup

4 csésze cukor
3 csésze víz
néhány csepp rózsa esszencia
2 evőkanál tej (a szirup megtisztításához)

Készítsünk szirupot vízzel és cukorral. Ha piszkos a szirup, tisztítsuk meg egy kis tejjel. Szűrjük át és hagyjuk lehűlni. Kavargassuk a khoját és gyúrjuk a csénát (túrót) simára míg a szemcsék eltűnnek belőlük. Keverjük össze, és az egészet együtt gyúrjuk még kb. 10 percig. Adjuk hozzá az átszitált lisztet és a porcukrot, ismét gyúrjuk át alaposan. Hagyjuk a tésztát 20 percig lefedve. Készítsünk kis golyókat, a közepükbe nyomjunk a porcukorból és őrölt pisztácia keverékből egy keveset, majd újból gyúrjuk össze azokat. Forró margarinban süssük barnára, majd áztassuk be a golyókat szirupban legalább egy órára. Ezután forraljuk fel a szirupot míg a túrógombócok megpuhulnak. Adjunk hozzá rózsa esszenciát, és forrón, teához szolgáljuk fel.

RASZAGULA (TÚRÓGOLYÓK SZIRUPBAN)

kb. 30 golyó

1/2 kg túró (cséna)
3 evőkanál liszt
3 csésze víz
4 csésze cukor

A túrót gyúrjuk össze a liszttel. Készitsünk apró golyókat. Forraljuk fel a vízet a cukorral, ha besűrűsődött, tegyük nagyon óvatosan bele a túrógolyókat. Amikor a túrógolyók megduzzadtak, az összeset szedjük ki és csak azután tegyük vissza, amikor már a szirup kihűlt. Másnapig hagyjuk állni

BENGÁLI RASZAGULA

kb. 30 golyó

1/2 kg túró (házi készitésű cséna)
1 csésze búzadara
a töltelékhez cukor

a sziruphoz

3 csésze cukor
4 csésze víz

Gyúrjuk össze a túrót a búzadarával. Készitsünk apró golyókat. Mindegyik golyó közepébe töltsünk egy mokkáskanálnyi cukrot. Újra formáljunk golyókat. Készítsünk szirupot, amikor forrni kezd, tegyük bele a túrógolyókat, és kb. 15 percig forraljuk. A raszagulákat a szirupban másnapig áztassuk.

RASZABOLI (KARDAMOMMAL TÖLTÖTT TÚRÓGOLYÓK SZIRUPBAN)

kb. 30 golyó

1/2 túró (házi készítésű cséna)
1 csésze búzadara
frissen őrölt kardamom
cukor a töltelékhez
3 csésze cukor és 4 csésze víz a sziruphoz

Gyúrjuk össze a túrót a búzadarával és készítsük belőle kis golyókat. Minden golyó közepébe tegyünk egy 1/2 mokkáskanál cukros kardamom-örleményt, majd formázzunk ismét golyókat. Tegyük a túrógolyókat forrásban lévő szirupba és nagyon lassan főzzük kb. 20 percen keresztül. Három napi állás után - naponta kevergessük meg - fogyasztható.

MAZSOLÁS TÚRÓKRÉM

1 kg túró (cséna)
1 csésze mazsola
1 csésze cukor
1 citrom leve
1 evőkanál reszelt citromhéj

Nyomjuk át a túrót szitán, adjuk hozzá a beáztatott mazsolát, a cukrot, a citrom levét és héját, jól dolgozzuk össze. Lehűtve fogyasszuk.

KÓKUSZ GRILLÁZS

1/2 kg kókuszreszelék
2 csésze cukor
1 csésze víz
2 evőkanál vaj

A megforrósított vajba tegyük bele a kókuszreszeléket és pirítsuk aranybarnára. Keverjük össze a vízet és a cukrot és forraljunk sűrű szirupot. Öntsük a szirupot a kókuszra és keverjük össze. A grillázs jó, ha darabossá válik.

KÓKUSZGOLYÓK

kb. 50 golyó

1/2 kg kókuszreszelék
3 csésze cukor
1 csésze vaj
késhegynyi kámfor (gyógyszertárban kapható)
késhegynyi fehérbors

Lassú tűzőn kevergessük a kókuszt a cukorral, míg össze nem olvad. Adjuk hozzá a vajat, a kámfort, a fehérborsot és a sót. Dolgozzuk össze, és ha kihűlt gyúrjunk golyócskákat.

KÓKUSZOS GOLYÓK

kb. 50 golyó

1/2 kg kókuszreszelék
3 csésze liszt
3 csésze porcukor
1 csésze vaj

A felolvasztott vajban pirítsuk világosbarnára a lisztet. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket és pirítsuk egészen barnulásig. Amikor kihűlt keverjük bele a porcukrot. Jól gyúrjuk össze és formázzunk belőle apró kis golyókat.

MÁGIKUS KÓKUSZ KOCKÁK

1 doboz (2 tubus) kondenzált tej
1 púpozott csésze kókuszreszelék
1/2 kg zsúr kenyér
késhegynyi só
1 mokkáskanál vanília esszencia
néhány csepp sárga színező

A kenyér héját vágjuk le majd szeleteljük fel 2 centiméteres darabokra. Keverjük össze a vanília esszenciát, a színezőt és a sót a kondenzált tejjel. Mártsuk meg a kenyérszeleteket a tejben, hengergessük meg az őrölt kókuszdióban és grillezzük aranybarnára. Melegen szervírozzuk. (Drótrácson süssük.)

KÓKUSZOS SÜTEMÉNY

1 tubus kondenzált tej
1 csésze liszt
2 teáskanál cukor
4-5 evőkanál kókuszreszelék
1 csésze tej
1 teáskanál sütőpor
késhegynyi szóda-bikarbóna
6 teáskanál vaj
1 mokkáskanál sárga színező
1 mokkáskanál vanília esszencia
a sütemény tetejére meggy málna vagy sárgabarack dzsem
diszitéshez cseresznye vagy meggy

Verjük fel együtt az olvasztott vajat, a sárga színezőt, az esszenciát, a kondenzált tejet, valamint a tejet és keverjük össze az átszitált és a szóda-bikarbónával valamint a sütőporral elkevert liszttel, cukorral és a kókuszreszelék felével. Töltsük a masszát bevajazott, belisztezett tepsibe, majd forró sűtőben (250-300 C°-on) süssük meg. Ha kihűlt tetszőleges dzsemmel kenjük be, majd hintsük meg az előzőleg aranybarnára pörkölt kókuszreszelékkel. Minden egyes sütemény közepébe nyomjunk egy-egy szem cseresznyét vagy meggyet.

KÓKUSZOS, MANDULÁS MALL PURA

kb. 16-18 pura

5 bögre tej (1 1/2 liter)
7 evőkanál liszt
3/4 csésze tej
1 evőkanál pörkölt mandula
2 evőkanál pirított kókuszreszelék
vaj a sütéshez
3/4 kg cukor
2 bögre víz

Forraljuk a tejet, állandó kevergetés mellett, míg teljesen besűrűsödik, majd hűtsük le. Keverjük simára a lisztet a 3/4 csésze tejjel és adjuk a besűrített tejhez. Készitsünk a cukorból és vízből ragacsos szirupot. Vegyük le a tűzről. Melegítsünk kevés vajat serpenyőben és öntsünk bele a keverékből egy kanálnyit és lapítsuk palacsintaformájúra. Amikor az egyik fele megbarnult és ropogós lett a széle, fordítsuk meg de vigyázzunk hogy ez az oldala már ne barnuljon meg. Tegyük néhány percre meleg szirupba, majd vegyük ki. Rakjuk szervíztálra és a purá-k barna oldalát hintsük meg összevágott pörkölt mandulával és aranyszínűre pirított kókuszreszelékkel. Forrón tálaljuk reggelihez.

 

 

Boldog névnapot!

-

A külvilág mindig lerendezi saját magát (nélkülem is).

Lábam a földön, fejem az égben, szívem középen.
Hídként hajlok szellem és anyag között.
Vándor, kelj át rajtam bátran,
Ne félj a szakadék fölött!

"Levelek sosem
hullanak hiába - minden
csupa harangszó
Chori
"

"minden akciót azonos értékú
ellenreakció követ
Newton"

"az vagy amit gondolsz, és azzá lettél, amit gondoltál
Buddha"

 Ti küldtétek:

"Amikor félsz, gondold azt,
hogy mások is félnek.
Sőt, vedd magadra az
ő félelmüket is.
Még ha a szenvedésed fokozódik
is azáltal, hogy a terheidet
növelted, meglátod, a félelmed
mégis csökkenni fog."

- Őszentsége a Dalai Láma

 

Mosolyország:

 

 

 

 "Akármilyen közel áll hozzánk valaki, akármennyire féltjük és szeretjük, nem élhetünk, nem dönthetünk helyette. Ezzel elvennénk tőle a saját tévedései tapasztalatait, pedig nékülözhetetlenül szüksége van rá.

Ha kérdezi, elmondhatjuk véleményünket, tanácsunkat, de nem erőszakolhatjuk rá. "Jóslatainkkal" nem ijesztgethetjük cselekedetei szerencsétlen következményeit illetően, mert legjobb szándékú szavaink is könnyen válhatnak rossz szuggesztiókká a befolyásolható karaktereknél, akik teljesítik mindazt, amit beléjük vetítettünk.

Szepes Mária"

 

milyen napon születtem
"Naptár"

Tudni akarod melyik napon születtél?
Válaszd ki az évet, hónapot és a napot:

Év: . Hónap: Nap:

A hét megfelelő napja:





 
Szótár

ANGOL SZÓTÁR - hanggal

ANGOL ONLINE SZÖVEGFORDÍTÓ

SPANYOL SZÓTÁR

SPANYOL SZÓTÁR - hanggal

OLASZ SZÓTÁR

OLASZ SZÓTÁR - hanggal

FRANCIA SZÓTÁR

NÉMET SZÓTÁR - hanggal

ROMÁN SZÓTÁR

SZLOVÁK SZÓTÁR

OROSZ SZÓTÁR - hanggal

SZERB SZÓTÁR

HORVÁT miniszótár

 
Vajon összeilletek? (számmisztika)

+ =

______________

Kalkulátor:
°Celsius
°Fahrenheit
Kelvin

__

 

Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak